GYIK

Hogyan tudok regisztrálni?

Az oldalon levő Jelentkezem a közösségbe gombra vagy az oldal tetején levő Regisztráció gombra kattintva. Itt eljut a regisztráló felületre, ahol adja meg nevét, email címét (amivel részt szeretne venni a nyereményjátékban és az online panelben) és adjon meg egy jelszót. Ezek után a megadott email címre kap egy automatikusan generált emailt egy linkkel, amire kattintva eljut a Profil aloldalra. Itt válassza ki, melyik ajándékot szeretné megnyerni, majd töltse fel a Profilját a kért információkkal, amivel véglegesíti a csatlakozási szándékát.

Hogyan tudok belépni a Profilom oldalra? / Hogyan tudom módosítani a Profilom oldalt?

Az oldalon levő Bejelentkezés gombra kattintva lépjen be (adja meg email címét és jelszavát). Itt módosíthatja a Profiljában levő információkat. Itt függesztheti fel paneltagságát, ami azt jelenti, hogy nem törli magát véglegesen a közösségből, de a felfüggesztés alatt nem kap kutatási meghívókat, így nem is vesz részt nyereményjátékokon. A felfüggesztést (ugyanitt) bármikor visszaállíthatja aktív paneltagságra. Törölheti is magát ezen az oldalon, ami már végleges, ezt követően már nem állíthatja vissza az aktív paneltagságát. A profiljának törlését követően, ha újra paneltag szeretne lenni, újra regisztrálnia kell.

Hogyan tudok leiratkozni?

Belépve a Profil oldalra (kérjük, nézze meg az előző bejegyzést), vagy emailben, a segitseg@ittelmondhatod.hu címre, kifejezetten erre irányuló nyilatkozatod megküldésével.

Mi történik a válaszaimmal?

A válaszait egy adatbázisban gyűjtjük, email címétől függetlenül, más online paneltag válaszaival együtt (nem személy szinten) dolgozzuk fel, vonunk le következtetést. Mondunk egy példát, hogy milyen típusú következtetést szoktunk levonni a kutatási adatbázisokból: Minél fiatalabbak a válaszadók, annál intenzívebben használják mobiltelefonjaikat ‘facebookozásra’.

Hogyan vehetek részt a sorsoláson?

Regisztráljon az ittelmondhatod.hu online közösséghez, és ezzel jogosulttá válhat az aktuálisan meghirdetett regisztrációs nyereményjáték sorsoláson való részvételre. A regisztrációja akkor végleges, ha feltölti Profilom oldalát.

Válaszoljon az emailben küldött kutatási meghívóban található (linkre kattintással) kérdőívre, hogy részt vehessen az adott kutatáshoz meghirdetett kutatási nyereményjáték sorsoláson. Akkor válik jogosulttá a részvételre, ha a kérdőív minden kérdésére válaszol.

Hogyan kapok értesítést a sorsolás eredményéről?

Minden esetben emailben.

Minden egyedi kutatási meghívóban tájékoztatjuk a kapcsolódó nyereményjáték feltételeiről és a sorsolás időpontjáról. Amennyiben a szerencsés nyertesek közé tartozik, a sorsolás utáni 10 naptári napon belül emailben értesítjük (ittelmondhatod@ittelmondhatod.hu email címről). Ebben az emailben megkérjük arra, hogy egy linkre kattintva adja meg azt a postacímet, ahová a nyereményét kéri. Miután adatait megadta, nyereményét 20 napon belül a megadott címre elpostázzuk. A nyertesek listáját az ittelmondhatod.hu oldalon, a Nyertesek menüpont alatt is megtalálja majd a sorsolás utáni 30 napon belül.

Elfelejtettem a jelszavamat, kitől kapok segítséget?

Kattintson a Belépés gombra, ott találja az ‘Elfelejtettem a jelszavamat’ linket, kattintson, írja be email címét és küldünk Önnek egy új, automatikusan generált jelszót. Ezzel be tud lépni a Profil oldaladra, ahol meg tudja változtatni ezt az automatikusan generált jelszót.

Elakadtam a kérdőív kitöltésével, kitől kapok segítséget?

Írj a segitseg@ittelmondhatod.hu email címre. Legkésőbb 72 órán belül válaszolunk, segítünk.

Csatlakozom